Over ons

Wij maken in drie stappen videocontent voor jou. Daarbij maken we het jou gemakkelijk, omdat wij precies weten hoe je een goede video maakt, zonder al te veel poespas. Daarmee hebben we veel ervaring. Ons moederbedrijf Moviebites heeft vijftien jaar ervaring met online video, creatie en bereik. Daarom kunnen wij goed met je meedenken over de kwaliteit, duur en
tone-of-voice van je video.

Betaalbare kwaliteit

Bij Moviebites merken we dat steeds meer klanten graag korte video’s willen, met een korte doorlooptijd. Niet te ingewikkeld, niet te duur. Gewoon goede video. Bijvoorbeeld om een update te delen met het eigen personeel of om verslag te doen van een event.

Daarom zijn we met 123film begonnen. Eenvoudig, snel en betaalbaar, maar wél professionele kwaliteit. Want dat is lastig te realiseren zonder professionele apparatuur en ervaring. Dat bieden wij, maar dan betaalbaar en toegankelijk. Binnen een half uur weten we wat je wil en gaan we voor je aan de slag. Binnen drie dagen heb je een film. Zo makkelijk is het.

Wat we maken

123film richt zich vooral op de interne communicatie en arbeidsmarktcommunicatie. Ons concept is bij uitstek geschikt voor snel nieuws zoals interne updates, vacaturevideo’s, newsflashes en how-to’s. Wij helpen je met video een boost te geven aan je communicatie.

Voorbeelden

  • Directie-interview dat meteen online moet;
  • Registratie van een heidag die de volgende dag besproken wordt;
  • Video om een beter beeld bij een vacature te geven;
  • Klantreacties op een (nieuw) product;
  • Registratie van een event.

Maak kennis met ons team

Myrthe

Hoofd Productie | Producer

José

Producer

Janno

Producer

Roanne

Producer

Atze

Videograaf

Roderick

Videograaf

Stefan

Videograaf

Ruben

Videograaf

Sabine

Fotograaf

Silvain

Videograaf

Sam

Fotograaf

Billy

Visagist

Celeste

Videograaf

Jesse

Videograaf

Merijn

Videograaf

Jeffry

Videograaf

Denise

Videograaf

Luciano

Videograaf

Arne

Videograaf

Videograaf gezocht

Neem contact op!

Heb je een vraag?

Stel ‘m aan ons. Neem ook contact op als je meer wil weten over ons concept, ideeën hebt voor de verbetering daarvan of als je met ons wil sparren over een eventuele video.