Over ons

Wij maken in drie stappen videocontent voor jou. Daarbij maken we het jou gemakkelijk, omdat wij precies weten hoe je een goede video maakt, zonder al te veel poespas. Daarmee hebben we veel ervaring. Ons moederbedrijf Moviebites heeft vijftien jaar ervaring met online video, creatie en bereik. Daarom kunnen wij goed met je meedenken over de kwaliteit, duur en
tone-of-voice van je video.

Betaalbare kwaliteit

Bij Moviebites merken we dat steeds meer klanten graag korte video’s willen, met een korte doorlooptijd. Niet te ingewikkeld, niet te duur. Gewoon goede video. Bijvoorbeeld om een update te delen met het eigen personeel of om verslag te doen van een event.

Daarom zijn we met 123film begonnen. Eenvoudig, snel en betaalbaar, maar wél professionele kwaliteit. Want dat is lastig te realiseren zonder professionele apparatuur en ervaring. Dat bieden wij, maar dan betaalbaar en toegankelijk. Binnen een half uur weten we wat je wil en gaan we voor je aan de slag. Binnen drie dagen heb je een film. Zo makkelijk is het.

Wat we maken

123film richt zich vooral op de interne communicatie en is bij uitstek geschikt voor snel nieuws zoals interne updates, newsflashes en how-to’s. Wij helpen je met video een boost te geven aan je (interne) communicatie.

Voorbeelden

  • Een directie-interview dat meteen online moet;
  • Registratie van een heidag die de volgende dag besproken wordt;
  • Klantreacties op een (nieuw) product;
  • Registratie van een event.

Maak kennis met ons team

Myrthe

Hoofd Productie | Producer

Juul

Producer

José

Producer

Romy

Producer

Ruben

Videograaf

Atze

Videograaf

Roderick

DOP | Editor

Edwin

Videograaf

Merijn

Videograaf

Celeste

Videograaf

Jesse

Videograaf

Tim

Videograaf

Jeffry

Videograaf

Denise

Videograaf

Luciano

Videograaf

Arne

Videograaf

Denzel

DOP | Editor

Silvain

Videograaf

Producer gezocht

Producer gezocht

Videograaf gezocht

Videograaf gezocht